divendres, 9 de juny del 2017

ACTIVITATS EN FAMÍLIA P-4

Al llarg d’aquest tercer trimestre ens han continuant visitant algunes famílies i amb elles hem fet diverses activitats:
·         El pare i la mare del Lluís ens van ajudar a pintar les safates de les roses de sant Jordi i a fer un punt de llibre per celebrar la diada.


·         La mare de la Maria ens va explicar el que fa a la seva feina, ens va preparar una fotografia, nom i segell personal!!

·         El pare i la mare de la Marta ens van proposar fer un regal a la mare amb un ram molt dolç, segur que els hi va agradar!



·         La mare del Derek i la de l’Emma van preparar un experiment: fer volar una pilota. Ens van ensenyar com fer-ho tot, el con per bufar, la bola i  …. les ganes de provar-ho.

·         Amb el pare i la mare de l’Aarón vam fer un cuc, li vam posar els ulls i les antenes, els vam pintar amb esponges, i tot en una tarda!!!!


·         El pare i la mare de la Nayara ens van explicar que els hi agrada molt bussejar i  amb ells ens van  preparar unes ulleres i el seu tub per veure tot el que hi ha sota l’aigua. Érem  uns autèntics submarinistes!!!!  I vam veure peixos!!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada